Α’ Τάξη

Κατάσταση
Μη εγγεγραμμένος
Τιμή
75,00 €
Ξεκινήστε

Δεν έχετε κάνει εγγραφή σε αυτό τον κύκλο σπουδών


Πρόγραμμα σπουδών A’ Τάξης

Αγαπητέ μαθητή,

σε καλωσορίζουμε και σε συγχαίρουμε που θα λάβεις μέρος στον κύκλο μαθημάτων της  Α’ Τάξης της σχολής Αστρονομίας Online (εξ αποστάσεως).  Σ’ αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα αποκτήσεις βασικές γνώσεις για το Ηλιακό μας Σύστημα (Ήλιος, Σελήνη, πλανήτες, μετέωρα, αστεροειδείς κ.λπ.). Η διδασκαλία είναι βασισμένη στην ύλη του βιβλίου «Στοιχεία Αστρονομίας Αστροφυσικής & Διαστημικής» το οποίο σύντομα θα λάβεις με το ταχυδρομείο δωρεάν. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο αστρονομίας που είναι κατάλληλο για μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον θέλει να αποκτήσει στοιχειώδεις αστρονομικές γνώσεις. Είναι γραμμένο με απλότητα και μεθοδικότητα, ώστε να μπορέσεις να το καταλάβεις, άσχετα αν έχεις ή όχι, κάποιες γνώσεις στην «επιστήμη των επιστημών», δηλαδή την Αστρονομία.

Ο κύκλος σπουδών στην Α’ Τάξη τελειώνει μετά από την ολοκλήρωση των 12 μαθημάτων και των σχετικών με αυτά quiz και tests. Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις για μια απροβλημάτιστη φοίτηση, είναι η εξής:

  1. Παρακολούθηση του εκπαιδευτικό βίντεο κάθε μαθήματος. Σε συμβουλεύουμε να παρακολουθείς τα βίντεο των μαθημάτων μέχρι το τέλος τους. Ο εκάστοτε καθηγητής αναλύει πολλά σημεία του μαθήματος και αυτή η ανάλυση μπορεί να σου φανεί χρήσιμη πιο κάτω, στην μαθησιακή σου προσπάθεια.
  2. Αφού ολοκληρώσεις τη παρακολούθηση ενός βιντεομαθήματος θα κληθείς να απαντήσεις σε ένα σύντομο quiz, το οποίο θα αφορά στην ύλη που καλύφθηκε απ΄το βιντεομάθημα. Η επίδοσή σου στο quiz θα αποτελέσει σε εσένα μια ένδειξη για το αν έχεις ή όχι κατανοήσει πλήρως την ύλη του μαθήματος.
  3. Συνέχισε τη διαδικασία από το βήμα 1 μέχρι να ολοκληρώσεις όλα τα βιντεομαθήματα.
  4. Στο τέλος θα κληθείς να γράψεις ένα online test εφ’ όλης της ύλης.

Κύκλος Σπουδών: Περιεχόμενο

Ανάπτυξη όλων
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΠΛΑΝΗΤΕΣ – ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ
ΗΛΙΟΣ